ابتدا
گوشت چرخ کرده را با یک تخم مرغ خام و پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط
کرده کنار بگذارید.4عدد تخم مرغ باقی مانده را درون آب جوشانده تا کاملا
سفت شوند
مواد لازم برای 4نفر
گوشت چرخ کرده کم چرب 400 گرم
تخم مرغ 5عدد
سیر 4حبه
پیاز یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری
آب یک لیوان
زیره،جعفری،گشنیز به میزان لازم
نمک ،فلفل،دارچین،زعفران به مقدارلازم
خرد کن slap chop

رد کن اسلپ چاپ,خرید خردکن Slap Chop
خرید خرد کن دستی آشپزخانه اسلپ چاپ Slap Chop جدیدترین وسیله خرد کن انواع
سبزی میوه سیب زمینی پیاز و… در آشپزخانه میباشد که بدون نیاز به باطری و
برق کار شما را سهل و آسان میسازد.فقط با سه ضربه مواد مصرفی خود را خرد
کنید.
بهترین هدیه برای آنهای که دوستشان دارید
آیا از ریز کردن پیاز و سیر به صورت سنتی خسته شده اید
چشمهایتان می سوزد
ما خرد کن دستی اسلپ چاپ را به شما معرفی می کنیم
فقط با سه ضربه پیاز،سیر،سیب زمینی و... خرد می کند
اسلپ چاپ که دارای دو تیغه برعکس هم می باشد که با هر ضربه دو بار می چرخد که باعث می شود خرد کردن سریع تر انجام شود.
قیمت: 20,000 تومان
درصد :10
روش خرید: برای خرید خرد کن slap chop، پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد
نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید،
روی دکمه زیر کلیک کنید.

طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده را با یک تخم مرغ خام و پیاز رنده شده و نمک و فلفل
مخلوط کرده کنار بگذارید.4عدد تخم مرغ باقی مانده را درون آب جوشانده تا
کاملا سفت شوند سپس داخل ظرفی با رنده ی بزرگ رنده کنید و 4حبه سیر را نیز
با رنده ی ریز به آنها اضافه نمایید ،زیره را به مقدار دلخواه بسته به
دوست داشتنتان و همینطور گشنیز و جعفری که می توانند یا خشک ویا تازه
باشند را خورد کرده وبه مخلوط تخم مرغها اضافه وخوب مخلوط کنید. اگر ماهی
تابه ی بزرگ ومناسبی دارید می توانید یک دست پیچ بزرگ داخل همان آماده
کنید اما در غیر این صورت بهتر است گوشت چرخ کرده ی آماده را که کنار
گذاشته اید نصف کرده و دو دست پیچ کوچکتر درست کنید.توجه داشته باشید که
مواد وسط دست پیچ را نیز نصف کنید.دریک سینی یا ظرف تخت وصاف تقریبا دو
سوم گوشت چرخ کرده را پهن کنید ومواد را از بالا تا پایین در وسط آن
بریزید به طوری که پخش نشود و یک سوم مابقی گوشت را کف دست پهن کرده و روی
مواد قرار دهید و گوشتهای اطراف را بالا آورده وبه یک سوم گوشت رویی
بچسبانید طوری که هیچ منفذی باز نمانده وکاملا مواد در وسط گوشت پنهان شده
و شما فقط یک رولت گوشتی داشته باشید.(برای راحتی کار می توانید هنگام
درست کردن آن دستتان را کمی در آب بزنید)
اگر دست پیچ را روی سینی درست کرده اید آن را به آرامی داخل ماهی تابه ای
که در آن مقداری روغن مایع ریخته اید قرار داده و روی شعله گاز بگذارید تا
کاملا سرخ شود .از ابتدا شعله گاز ملایم باشد تا در هنگام سرخ شدن کاملا
مغز پخت شده و تنها روی آن سرخ نشود،رولت را بچرخانید تا طرف دیگر نیز خوب
سرخ شود.
در آخر دو قاشق غذا خوری رب گوجه را در یک لیوان آب ولرم با مقدار کمی
زعفران و آبلیمو مخلوط و حل کرده و روی دست پیچتان بریزید و بگذارید تا با
این سس هم با شعله ی کم پخته و جا بیفتد .
پس از اتمام کار برای کشیدن ،آن را در ظرف مورد نظر گذاشته و به آرامی
حلقه حلقه برش دهید.می توانید آن را با سیب زمینی سرخ شده ،لیمو ترش
،زیتون،جعفری تازه و ذرت پخته شده تزیین کرده وهمراه با برنج نوش جان کنید.