آب را بگذارید بجوش بیاید، قطعات مرغ را به آب اضافه کنید کف بوجود آمده را جمع نمایید و پیاز را اضافه کنید
بگذارید حدود یک ساعت تا مرغ ها بپزند. بعد از پخت مرغ ها را از قابلمه
خارج کنید آب موجود را از صافی رد کنید و در همان قابلمه بریزید.
ماست را با چنگال بزنید تا باز بشود زرده تخم مرغ را اضافه کنید و
زعفران را هم. این مواد را با آب مرغ مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید
( اگر زرده تخم مرغ به ماست نزنید نباید اجازه بدهید تا سس بجوشد والا
می بُرد!) در آخر کار که کمی سس جا افتاد نمک فلفل را اندازه کنید زرشک و
خلال پسته را هم اضافه کنید
مرغ ها را هم درون سس قرار دهید و بعد از چند دقیقه سرو کنید.