تفریحی و سرگرمی

انواع عکس و مدل لباس و طالع بینی

تفریحی و سرگرمی

انواع عکس و مدل لباس و طالع بینی

طرز تهیه خورش ماست غذای اصفهانی

 

طرز تهیه خورش ماست ( اصفهان )

 

مواد لازم

  • مرغ: 1 کیلو
  • پیاز: 1 عدد
  • آب: 2 لیوان
  • ماست: 2 لیوان
  • زعفران: کمی
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • زرشک و خلال پسته: کمی
  • نمک و فلفل:‌ به میزان لازم
 

طرز تهیه

  1. آب را بگذارید بجوش بیاید، قطعات مرغ را به آب اضافه کنید کف بوجود آمده را جمع نمایید و پیاز را اضافه کنید
  2. بگذارید حدود یک ساعت تا مرغ ها بپزند. بعد از پخت مرغ ها را از قابلمه خارج کنید آب موجود را از صافی رد کنید و در همان قابلمه بریزید.
  3. ماست را با چنگال بزنید تا باز بشود زرده تخم مرغ را اضافه کنید و زعفران را هم. این مواد را با آب مرغ مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید
  4. ( اگر زرده تخم مرغ به ماست نزنید نباید اجازه بدهید تا سس بجوشد والا می بُرد!) در آخر کار که کمی سس جا افتاد نمک فلفل را اندازه کنید زرشک و خلال پسته را هم اضافه کنید
  5. مرغ ها را هم درون سس قرار دهید و بعد از چند دقیقه سرو کنید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد