این شیرینی به شیرینی دانمارکی شناخته شده و حالا نمیدونیم که دستور تهیه ش واقعا از دانمارک اومده یا نه !
این هم از مواد لازم":
مواد لازم:
شیر سرد=یک و 3/1 پیمانه
تخم مرغ =3عدد
کره=400گرم
خمیرمایه=یک قاشق سوپخوری
شکر=55گرم
نمک=2/1 قاشق چایخوری
کره ى آب شده یا روغن مایع =100گرم
آرد=700گرم
همانطور که میبینید سامان گلریز با چند حرکت ساده پیاز را نگینی خرد میکنه
و همیشه به دنبال خرد اون خرد کن میگشتید
دیگر احتیاجی نیست ما این خرد کن را در اختیار شما قرار میدهیم
با قیمتی استثنایی
قیمت: 9,000 تومان
درصد :35
روش خرید: برای خرید خرد کن سامان گلریز، پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.
طرز تهیه :
1. اول آرد و خمیرمایه و نمک را باهم مخلوط میکنیم و کنار میزاریم.
2. در ظرفی جداگانه شیر و تخم مرغ ها و شکر و روغن مایع را مخلوط میکنیم.
3. بعد در وسط آردها یک گودی درست کرده و مواد (روغن و تخم مرغ ...)که با
هم مخلوط کردیم را وسط آردها میریزیم -وهم میزنیم تا مواد خمیر شوند.
4. خمیر را حدود 5 تا8 دقیقه خوب ورز میدیم-خمیر اولیه نسبتا سفت هست –اگر
زیاد سفت بود 2 ق غ آب اضافه میکنیم و اگر شل بود به همین اندازه آرد
اضافه میکنیم-خمیر را استراحت میدیم تا حجمش 2 برابر شود-5. در این فاصله
400گرم کره را روى نایلن رنده کرده-یک نایلن دیگر هم روی آن مى اندازیم و
وردنه میکشیم تا به شکل مربع در بیاد.
6. خمیر که ورآمد روى سطح را آرد پاشی کرده و خمیر را روی سطح باز میکنیم
از 4 طرف-وسط خمیر باید برجسته تر باشد-کره ى سرد را وسط خمیر میزاریم و
مثل بغچه خمیررا میبندیم-آرد اضافه را از روى خمیر پاک میکنیم-با وردنه به
صورت ضربه اى روى خمیر میزنیم و بعد شروع به وردنه کشیدن میکنیم تا خمیر
باز شود در حین کار زیر خمیر را چند دفعه آردپاشی میکنیم تا کره بیرون
نزند.
7. خمیر را زیر و رو میکنیم چند دفعه تا از یک طرف به خمیر فشار نیاید.2سر
خمیر را وسط میاریم و تا میکنیم ودر نایلن 20دقیقه در یخجال میزاریم این
مراحل را 4 دفعه انجام میدیم-بعد از مرحله ى چهارم خمیر را پهن کرده و
اطرافش را با چاقو میبریم .بعد خمیر را به صورت مربع یا مستطیل برش میزنیم و
شکل میدهیم وسطشان هم کرم میزاریم-20 دقیقه توى سینى استراحت میدیم تا
خمیر 2 برابر شود-یک تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و روى شیرنى ها میکشیم
کنجد میباشیم -در فر از قبل کرم شده -طبقه ى وسط-حرارت 190-20دقیقه-بعد از
پخت روى شیرنى ها شهد یا عسل ر قیق شده میزنیم تا شیرنى ها براق شوند.
نکته=وردنه نباید از روى خمیر بایین بیاد جون لایه ها به هم می جسبند و خمیر از هم باز نمیشه